Ma t/m do: 10.00 tot 12.00 uur  (0344) 600 104

Motio in een nieuw jasje

Geplaatst op 25 september 2020

Nieuwe website

Een vernieuwde website, wij zijn er super trots op. En wat een leuke beelden van ons kantoor staan nu ook op de website!

Op LinkedIn hebben we onze mooie met droogbloemen gedecoreerde ladder al laten zien, hij hangt met al zijn kleur heel gezellig in de ruimte.

Een beetje reclame maken mag toch wel als je zo trots bent? Wie is de zo creatief denkende en uitvoerende man achter onze website, de must-have boekjes en wie heeft ooit ons ‘tolletje’ bedacht? Dat is Joni Simon Peña, neem maar eens een kijkje op zijn website: jspreclame.nl

 

Must have informatieboekje

Maar er is niet alleen een vernieuwde website gemaakt, nee hoor….we hebben inmiddels ook een proefdruk liggen van echte must-have boekjes. Er komt een informatieboekje wat meer gericht op jongeren, een algemeen boekje en nog een boekje wat meer gericht op ouderen. Elk must-have boekje met een eigen kleur!. Wij houden van kleur, kleur maakt het leven gewoon vrolijker net als een opgewekte stem aan de telefoon die je vraag beantwoord.

 

Meer nieuws

Met alle fleur en kleur op ons kantoor,  onze website en onze must-have boekjes schrijf ik ook maar meteen onze eerste blognieuws.

 

Zoals velen al weten is Willemijn met zwangerschapsverlof. Wij gunnen haar een heerlijk verlof maar missen haar dagelijkse aanwezigheid op kantoor. Hopelijk bevalt Willemijn in oktober van een gezond en mooi kindje. Medio januari 2021 komt ze dan weer terug van haar verlof.

 

Ons team

Verder hebben velen van jullie alweer een nieuwe stem gehoord aan de telefoon. Sylvia Zwambach werkt inmiddels alweer een paar weken bij ons. Zij neemt de taken van Willemijn over en hopelijk blijft  Sylvia ook na het zwangerschapsverlof van Willemijn bij ons.

Sylvia volgt naast haar werk bij ons ook de opleiding voor sociaal juridisch dienstverlener.

Per 01 oktober a.s. komt ook Marian Gidding bij ons werken als ondersteunende kracht voor ons allemaal. Ze gaat eveneens de telefoon mee aannemen en bijvoorbeeld zaken regelen voor jullie bij telefoonproviders, energieverstrekkers en nog veel meer. Wij kennen Marian al een aantal jaren van haar werk bij Jonkers Assurantiën. Omdat haar werkgever in verband met zijn pensioen de zaak heeft verkocht was Marian op zoek naar een andere baan en ja….wij willen haar graag als collega.

 

Ons groepje medewerkers komt daarmee op Klaas, Sylvia, Hannerieke, Christa, Jennie, Willemijn, nog een Sylvia, over een paar weken Marian en natuurlijk mag ik mezelf ook meetellen.

 

 

Wil je meer over ons weten? 

Neem contact op

 

 

 


Motio's categorie├źn