(0344) 600 104

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.
Op nationale en erkende feestdagen is ons bureau gesloten.

loonbeslag, werkgevers, personeeladministratie, motio budget en advies, inge, tiel betuwe

Loonbeslag, bijna elke werkgever komt

er vroeg of laat mee in aanraking

Een werknemer met financiele problemen is ook voor u een probleem. De werknemer kan zich minder goed focusssen op het werk waardoor er meer fouten ontstaan en de kans op uitval ligt op de loer.  De ontstane problemen zijn vaak direct of indirect schadelijk voor de wederzijdse vertrouwensrelatie tussen u en uw werknemer.

 

Beslag op salaris

Het beslag op het salaris brengt met zich mee dat door de personeelsadministratie goede berekeningen ten behoeve van een correcte beslagvrije voet dienen te worden gemaakt. Kortom, het geeft u als werkgever zorgen en het kost u tijd en geld.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Motio budget en advies BV kan uw werknemer coachen. Het traject is maatwerk en is afhankelijk van het eigen kunnen en de leerbaarheid van uw werknemer. Zodra er meer rust in de financien is kan de focus van uw werknemer zich weer richten op het werk dat gedaan moet worden, maar zijn inzet en loyaliteit naar u groeit eveneens. Vanuit praktijkervaring kan ik zeggen dat werknemers het oprecht waarderen als de werkgever hen in deze moelijke periode steunt.

 

Wilt u meer weten over loonbeslag en wat Motio budget en advies BV hierin voor u kan betekenen?

 

Vraag informatie of afspraak aan