Ma t/m do: 10.00 tot 12.00 uur  (0344) 600 104

Inkomensbeheer / budgetbeheer

Heb je moeite met het betalen van je vaste lasten?

 

Lukt het je niet om overzicht te houden over je inkomsten en uitgaven? Dan ben je zeker niet de enige en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Je rekeningen moeten op tijd betaald worden, maar dat is niet altijd gemakkelijk.

 

Inkomensbeheer is dan een van de oplossingen. We beheren dan je bankrekening en zorgen ervoor dat met jouw geld de vaste lasten betaald worden. Denk aan je huur en alle overige vaste lasten zoals energiekosten, verzekeringen en abonnementen. We maken een budgetplan om een goed overzicht in jouw financiën te krijgen en daar evenwicht in aan te brengen. Zo leer je betaalachterstanden, of zelfs schulden, in de toekomst te voorkomen.

 

Aan de hand van jouw budget krijg je van ons huishoudgeld, wij noemen dat leefgeld. Leefgeld kun je vrij besteden aan boodschappen, maar ook bijvoorbeeld aan kleding en kleine cadeaus. Wil je een grotere uitgave doen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

 

Je beheert je eigen rekeningen niet meer, maar je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat wij alle financiële post van je krijgen. Krijg je een factuur, dan moet je die naar ons sturen, zodat we die kunnen betalen. Als het mogelijk is proberen we je te begeleiden, zodat je straks zelf je financiën weer kunt doen.

 

Het succes van onze dienstverlening is wederzijds vertrouwen, volledige openheid en inzicht in jouw financiën en leefsituatie.

 

Wil je dat we je helpen met je inkomsten en uitgaven?

 

Neem contact op

 Let op: als je schulden hebt, is bewind vaak een betere keuze. Daarnaast zijn er mogelijk kosten verbonden aan inkomensbeheer.


 

Vaste lasten beheer

Het is ook mogelijk om alleen je vaste lasten door ons te laten betalen. Jouw inkomen komt dan op een beheerrekening. Vanaf die rekening betalen wij jouw vaste lasten. Het geld dat overblijft maken we over naar jouw betaalrekening, maar we kunnen ook een spaarbedrag (reserveringsbedrag) afspreken voor grote uitgaven of een onverwachte financiële tegenvaller.