Ma t/m do: 10.00 tot 12.00 uur  (0344) 600 104

Motio 12,5 jaar en Must-have informatieboekjes!

Geplaatst op 01 oktober 2020

1 oktober 2020

Corona beheerst nog steeds de hele wereld en vergt veel van ons allen. Wel of geen mondkapjesplicht, maar gisteren gaf het kabinet dan toch een wel heel dringend advies. Goed, dan is het maar weer duidelijk. De meeste mensen houden van duidelijkheid.

Wat mij wel opvalt is dat bij het dragen van mondkapjes juist een opgewekte blik in je ogen en natuurlijk de vriendelijkheid in je stem, nog belangrijker is geworden. Omdat een klein glimlachje in het voorbijgaan achter het mondkapje schuilgaat.  Corona, het is ellendig. Toch is het ook belangrijk de wat kleinere feestelijkheden gewoon gematigd te vieren en daarvan oprecht te genieten. En daarom wil ik graag een paar van die feestelijkheden met jullie delen.

 

Motio is jarig!

Vandaag is het 12,5 jaar geleden dat ik  mij liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast is Christa alweer  5 jaar officieel in dienst.  

Ook heel bijzonder: Marian is per vandaag in dienst en heeft haar eerste werkdag.

 

Bestellen van de  must-have informatieboekjes, het kan vanaf nu

Zijn jullie al op de vernieuwde website geweest? Hoe leuk is ie geworden? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

En voor wie mijn vorige nieuwsbericht al heeft gelezen, ze zijn binnen hoor! Bestel de must-have informatie boekjes. Een belletje, een mailtje, laat het ons weten en we sturen ze toe of geven ze even aan de deur bij je af. (Uiteraard Corona-proof.)

 

Lekker genieten van ……

Dit alles is vandaag dan ook feestelijk gevierd met lekkere roze tompoes, hoe Hollands toch weer. Maar ja …voor iemand die geboren en getogen is in de Betuwe ……Die tompoes wandelen we er gewoon weer af wink.

 

 

Wil je meer over ons weten? 

Neem contact op

 


Motio's categorie├źn