Ma t/m do: 10.00 tot 12.00 uur  (0344) 600 104

Wat anderen over Motio zeggen

Geplaatst op 24 juli 2020

Als team zetten we ons met 100% in voor mensen met financiële problemen

Het is hartverwarmend om te horen dat onze cliënten goed geholpen zijn. Lees hier hun verhaal.

 


 

"Ze gaven ons altijd advies en een oplossing

Ik heb 4 jaar in de schuldhulpsanering gezeten. Motio budget en adviesburo is mij toegewezen waar ik blij mee ben. Zij hebben mij en mijn vriend in hele moeilijke tijden ontzettend goed geholpen. Als er iets was kon ik altijd bij hun terecht. En gaven mij altijd advies en een oplossing. Daarom wil ik jullie hartelijk bedanken."

 


 

"Al bijna anderhalf jaar zeer tevreden

Ik ben een vrouw van 49 jaar. Na een relatie van 31 jaar gescheiden. Ik woon samen met mijn zoon. Na de scheiding kom je er achter dat je schulden heb en zoek je naar oplossingen. Nou, die heb ik gevonden bij Motio. Tuurlijk is het van beide kanten een beetje aftasten. Maar nu zit ik bijna anderhalf jaar bij Motio en ik ben zeer tevreden."

 


 

"Dankzij Motio nu schuldenvrij

Sinds 2011 zit ik bij Motio budget en advies. Ze doen zulk goed werk waar ik elke dag nog verbaasd over ben. Dankzij hun ben ik schuldenvrij en word alles tot op de dag van vandaag erg goed geregeld. Altijd vriendelijk en snel in beantwoorden van vragen. Kortom, ik zou niet meer zonden ze willen of kunnen. Ga zo door met jullie goede werk."

 


 

Zit jij ook in een moeilijke tijd en wil je dat wij ook jou helpen met het oplossen van jouw financiële problemen?

 

Neem contact op

 

 


Motio's categorieën